AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi! AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi!

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi HİMSS O-EMRAM Seviye 7 kriterlerini karşılayarak Türkiye’deki revalide olan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olmayı başardı.

2023 Yılı HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı Sağlık Bakan Yardımcıları Huzeyfe Yılmaz ve Dr. Şuayip Birinci'nin katılımlarıyla 22-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti.

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi uyguladığı dijital hastane konseptiyle HİMSS O-EMRAM Seviye 7 kriterlerini karşılayarak Türkiye’deki revalide olan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olmayı başardı. Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Hüseyin Şefik tarafından yapılan sunumun ardından ödüllerini Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'dan alındı.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz "Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Bakan Yardımcılarımız Dr. Şuayip Birinci ve Huzeyfe Yılmaz başta olmak üzere Bakanlığımız yetkililerine teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışan tüm Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanlarımızı kutluyorum" dedi. İHA

AW084269_02

Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı! Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı!

Mobil kanser tarama tırı köy köy geziyor Mobil kanser tarama tırı köy köy geziyor

Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü! Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü!

Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı! Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı!

Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı

Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı! Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı!

Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı! Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı!

 

Editör: Virda Şahin