Karabük İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu! Karabük İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu!

Aydın Haber - Aydın'ın Efeler ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, sokak hayvanlarını da olumsuz yönde etkiliyor. Sıcak havadan korunmaya çalışan sevimli bir kedi, AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı binasına sığındı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın'da da hava sıcaklıkları artıyor. Öğle saatlerinde güneşin en yoğun olarak hissedildiği bu sıcak günlerde kent sokakları boş kalıyor. Aydın, tarihinin en sıcak yıllarından birini yaşarken, vatandaşlar aldıkları önlemlerle sıcaklıklardan korunmaya çalışıyor. Ancak sokak hayvanları da bu sıcaklıktan etkilenmemek için çaba sarf ediyor.

Okan Buruk’a Fatih Terim’den şampiyonluk hediyesi! Okan Buruk’a Fatih Terim’den şampiyonluk hediyesi!

 

İngiliz gelin aşkı için mesleğini bırakıp hayvancılık yapmaya başladı! İngiliz gelin aşkı için mesleğini bırakıp hayvancılık yapmaya başladı!

Parti binasına sığınan kedi, AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı binasının içerisindeki polis noktasının üzerindeki alanda serinlemeye çalıştı. Sevimli kedi, binanın en serin yerini bulup uyuyarak kendini sıcak havadan korumaya çalışırken, parti yöneticileri, polis memurları ve vatandaşlar da kediyi rahatsız etmemeye özen gösterdi.

Aydınlı hayvanseverler, sokak hayvanlarının sıcak havalarda mağdur olmamaları için vatandaşları sokaklara bir kap su ve bir kap mama koymaya davet ediyor. İHA

Yeni yasalar çıkacak Yeni yasalar çıkacak

Başkent EDAŞ yatırımlarıyla, aydınlatmaya devam ediyor Başkent EDAŞ yatırımlarıyla, aydınlatmaya devam ediyor

AW948432_01

AW948432_03

Editör: Virda Şahin