Gökçebey'de yeni meclis toplandı! Gökçebey'de yeni meclis toplandı!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Öztürk’ün istifası gündeme bomba gibi düştü. İYİ Parti üyeliğini sonlandıran Vedat Öztürk’ün kısa süre içerisinde CHP’ye geçeceği öğrenildi.

İstifasını, "İki dönemdir bana vermiş olduğunuz destekle bana belediye başkanı olma gururunu yaşattınız. Ben de bu kutsal görevde verdiğiniz desteğin karşılığı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Görüldüğü lüzum üzerine 2019 yılında üye olduğum İYİ Parti’den bugün itibariyle üyeliğimi sonlandırmış bulunmaktayım. Bu süreç içinde önemli bir misyon üstlenmiş olan ve bu uğurda birlikte yol yürüdüğümüz, özveriyle hizmet eden tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, kamuoyunun bilgisine arz ederim." Sözleriyle duyuran Vedat Öztürk’ün CHP’ye geçecek olması bölge halkında heyecan uyandırdı.

Vedat Öztürk’ün kısa süre içerisinde CHP üyeliğini tamamlayacağı ve yerel seçimlerden CHP’nin belediye başkan adayı gösterileceği öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti! Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti!

Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı! Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı!

Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı! Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı!

Dere yatağında cansız bedeni bulundu! Dere yatağında cansız bedeni bulundu!
 

Editör: Murat Barutçu