Çocuklar gibi şendi, neşesi görülmeye değerdi Çocuklar gibi şendi, neşesi görülmeye değerdi

Mustafa Adil Özkan açıklamasında, “ Kuruluşunda büyük bir heyecan duyduğumuz, Ülkemizin aydınlık  geleceği açısından oldukça önemli bir zamanda, özellikle,  Cumhuriyet değerlerini önemseyen, Devletimizin Banisi Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini kendine düstur edinmiş, bir  Vatansever olarak 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş İYİ Partide  Zonguldak Devrek İlçesi Kurucu Üyesi oldum ve Genel Merkez  bünyesinde Gönüllü olarak idare işlerde görev aldım. Büyük bir heyecan ve şevkle görevimi yerine getirmeye çalıştım.  Aynı zamanda 2018 yılı Genel seçimlerde Memleketim olan ve  kurucusu üyesi olduğum Zonguldak’tan Milletvekili adayı oldum.  Milletvekili listesinde 5. Sırada olmama rağmen canla başla çalıştım” diyerek şunları söyledi:
“Genel Başkanımız Meral Akşener  Cumhurbaşkanı adayı olmuştu. Zonguldak’lı Enerjisi oldukça yüksek  ve inanmış yol arkadaşlarımla birlikte yarınlarımız olan çocuklarımız  için umutlarımızı daima diri tutmaya ve yeşertmeye çalıştık. Ayrıca İYİ Parti Zonguldak İl Yönetimi ve Divan Kurulu üyesi daha sonra İl Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptım.  Her türlü iftiralar üzerimize atılırken bizler asla yılmadık, korkmadık. Sabırla mücadele ettik. Nasıl bir sorumluluk taşıdığımızı unutmadık.
Maddi ve manevi desteğimizi gecemizi ve gündüzümüze katarak  İYİ PARTİ'yi Türk siyasetinde eksik olan Merkeze konumlandırmaya  çalıştık, ve Bu ülkede bir kadın Cumhurbaşkanımız olsun istedik.
Sayın Genel Başkanımıza  inandık, güvendik. Ama ne yazık ki Partimizin kuruluş felsefesinden uzaklaşıp bünyesindeki merkez sağ kökenli gönül vermiş üyelerini, Kurucular kurulu üyelerini ve Milletvekillerini yok sayıp partiden  uzaklaştırılmıştır. Yapılan hatalar, alınan yanlış kararlar  (özellikle 2024 Yerel seçimlerinde) sonucunda kurulduğu günden  bugüne kadar emeğini, desteğini hiçbir zaman esirgememiş  çok değerli arkadaşlarımızı tek tek kaybetmeye başladık.
İşte bu yüzden ve de gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa  ediyorum.  Ekim 2017 ile bugüne kadar İYİ Parti sayesinde tanışmış olduğum bütün dostlarım ile dostluğum devam edecektir. Ve parti çalışmalarında birlikte hareket ettiğimiz bütün arkadaşlarıma hakkım helal olsun” (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet