Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret eden İyi Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü.

İyi Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu, Başkanvekili Selami Akyüz, Teşkilat İşleri Başkanı Aydın Yeşil- Mehmet Acar, Sivil Toplum Örgütler Başkanı Ahmet Tazıcı, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nazım Aksakal, Dış Politikalar Sorumlusu Şevki Ayyıldız, GMİS’i ziyaret etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüşen ilçe yönetimi, madencilerin Kahramanmaraş depreminde gösterdikleri çaba ve mücadele için teşekkür ederek TTK ve MTA’nın işçi açıklarının acil olarak giderilmesi gerektiğini söyledi.

Milyonlar havada uçacak Milyonlar havada uçacak

Demir de madenciler adına ilçe yönetimine teşekkür ederek, “Maden işçilerimiz depremin olduğu ilk anın ardından gönüllü olarak bölgede kahramanca görev yaptılar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. İşçi açıklarının giderilmesi noktasında tüm siyasi partilerin desteğini bekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin