İYİ Parti İl Binasında gerçekleşen basın toplantısında İl Başkanı Erdal Gülay, Genel Merkezin olurlarıyla İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Can Demir Ongan olduğunu açıkladı.

Programda ilk olarak konuşan İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay, " Bugün Can Demir Ongan arkadaşımızın merkez ilçe başkanlığına atanmasıyla yönelik genel merkezimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ve teşkilat başkanımız Sayın Buğra Kavuncu'nun da yapmış olduğum görüşmeler neticesinde şahsıma tebliğ edilen Merkez İlçe Başkanlığı görevinde arkadaşımıza yetkimizi almış bulunmaktayız. Bundan 10 gün kadar önce partimizin yirmi sekiz Ekim cumartesi günü altıncı günü kutlamasını gerçekleştirdik. Bu kutlamada seksen bir ilin il başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve tüm partililerimiz bir araya geldik. Coşkulu bir altıncı yıl kutlaması gerçekleştirdik. Bu kutlamanın ön Candemir arkadaşımızla, genel merkezimize birlikte giderek orada teşkilat başkanımız Sayın Buğra Kavuncu'yu bölge sorumlumuz Sayın Ersin Beyazlı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde de kentleri Candemir arkadaşımızın partimizi iyi yerlere getireceğini düşünerek kendisini de bu uğurda başarılar dilediler. Birlikte onurlarını alarak daha sonra yarın parti kutlamamızla birlikte gerçekleştirdik. Ve arkadaşımızın dün itibariyle yaptığım görüşme Neticesinde basın açıklamasına ve bir uzun görüşleri için  bugün sizlere arkadaşımızın, ilçe başkanlığını açıklamış bulunuyoruz. İnşallah Can Demir arkadaşımızla birlikte diğer ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle partimizi hak ettiği yerlere Zonguldak'ı getireceğimizi düşünüyorum ve yaklaşmakta olan 2024 yılı yerel seçimlerde, mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanlığı açısından da Zonguldak Belediyesi'ni inşallah birlikte getirip belediyeyi de Zonguldak Belediyesi'ni İyi Parti'ye katmak için Elimizden gelen bütün gayreti hep birlikte göstereceğiz" dedi.

Ardından söz alan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Can Demir Ongan, "Beni buraya layık gören genel başkanımız Sayın Meral Akşener'e teşkilat başkanımıza Kavuncu'ya ayrıyeten özverileri için de sayın Ersin Beyaz'a ve Adnan başkanımızla ben ayrıyeten teşekkür etmek isterim. Sizlerin huzurunda. Sizleri burada görmek çok güzel. Ben her yerde söylüyorum. Ben gönülden İyi Partiliyim.  Bana ne görev verildiyse ben her zaman yapmaya hazırım. Hazır durumda. Bugün böyle bir görev tebliğ edildi. Ben bunları layıkıyla taşımak için buraya geldim. Bu işler yalnız olmuyor. Kesinlikle insan gerekiyor.  Biz İyi Parti'yi tekrar burada yüceltmeye tekrar koşmaya geliyoruz. Bizim ekibimiz çok sağlam. Bizim ekibimiz çok iyi. Biz bütün teşkilatlarımızla, biz her yere talip olmaya geliyoruz. Geldiğiniz katıldığınız yalnız burkamadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.  (Haber: Sertaç Özdemir)

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.43.11-(2)

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.43.11

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.31.37

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.43.10

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.43.11-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.31.37-(2)

Zonguldaklı 6. sınıf öğrencisi Ayşe’den çığır açacak buluş! Gıdada büyük tasarruf sağlayacak! Zonguldaklı 6. sınıf öğrencisi Ayşe’den çığır açacak buluş! Gıdada büyük tasarruf sağlayacak!

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.31.37-(3)

WhatsApp-Image-2023-11-07-at-15.31.37-(1)

Zonguldak’ta ‘Ensest’ gerçeği! Kan donduran olaylar! Zonguldak’ta ‘Ensest’ gerçeği! Kan donduran olaylar!

Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor? Gamze'nin ölümünde şok gelişme! Arkadaşı neyi biliyor?

Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi! Çaycuma KYK yurdunda öğrenciler birbirine girdi!

Editör: Murat Barutçu