Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı iş insanı İslam Günay, partisinin temayül yoklamasına katıldı.

Zonguldak’ın yetiştirdiği başarılı iş insanı İslam Günay, partisinin temayül yoklamasında gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İlk defa siyasete adım attım ama rengimiz, düsturumuz, hedeflerimiz her zaman belliydi. Bu 28. Dönemde milletimize, Zonguldak’ımıza daha iyi hizmet etme yolunun siyasetten geçtiğine inandık ve adım attık. Milletvekili aday adayı oldum Rabbim hayırlısıysa nasip etsin deriz. Vekil olabilir isek şehrimize katkısını ön gördüğümüz sanayi kuruluşlarının ağır yatırımlarını, teknolojik yatırımların bugün ki Filyos Vadisine, Çaycuma’ya, Gökçebey’e nasıl getiririz in hesaplarını yapıyoruz. Daha çok Organize Sanayi Bölgemize kazandırmak için çalışacağız.

Olmayacak zam polemiği Olmayacak zam polemiği

Zonguldak Merkezimizin bacasız turizmini nasıl geliştirebiliriz in hedeflerini koymuş vaziyetteyiz. Bunlarda ancak devletle beraber yapılabilecek yatırımlar. Bu yolda niyetlerimiz halis bir şekilde çalışacağız. Biz Zonguldak Merkez’de olmak üzere Gökçebey, Bakacakkadı, Devrek, Ereğli’de yatırımları olan bir aileyiz. Bünyemizde 600’ün üzerinde çalışan arkadaşımız var. Daha çok istihdam için çalışan bir aileyiz. Yüklü miktarda ihracat yapıyoruz. Bunlarla birlikte ziyaret etmiş olduğum bütün ile teşkilatlarında arkadaşlarımızla zaten önceden bir tanışıklığımız var. Hepsi de sağolsun güzel teveccühlerini gösterdiler. Rabbim hayırlısını nasip etsin.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin