Planlanan gün geldiğinde tüm hazırlıkların tamam olmasına dikkat edilir. Son derece telaşlı ama bir o kadar heyecanlı zamanlar için kusursuz şekilde kız evine gitmek, çiçeği burnunda damatlar için çok kıymetlidir.

Erkek ve ailesi, çiçekle birlikte çikolata seçiminin en iyi biçimde olması için yoğun bir araştırmaya girişir. Heyecan ve mutluluğun üst düzeyde olduğu bu özel günde isteme çiçeği almak, oldukça hassas bir konudur. Gelin adayının çiçeği gördüğü anda etkilenmesinin yanı sıra hem ihtişamlı hem de göz alıcı çeşitler, beklenen etkiyi yaratmanızı sağlayacaktır.

Avukat Enes Sencer : Hukuk Mesleklerine girişte yeni dönem başladı Avukat Enes Sencer : Hukuk Mesleklerine girişte yeni dönem başladı

Türleri ve Özellikleri

Zarif ve gösterişli tasarımlarıyla isteme çiçeği olarak tercih edebileceğiniz pek çok tür bulmanız mümkündür. Hazırlanan aranjmanlar aşkı ve tutkuyu yansıtır niteliğe sahiptir. Genel olarak alınabilecek bazı çeşitler şu şekilde sıralanır:

●      41 Kırmızı Gül

●      101 Kırmızı Gül

●      Ailelerimiz Tanışıyor Söz Buketi

●      Beyaz Pembe 100 Şakayık

●      Mor Sümbül Ortanca

İsteme organizasyonlarında özel olarak hazırlanan buketlerin yanı sıra vazolu alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.

41 Kırmızı Gül, geleneklerimiz doğrultusunda nazar değmemesi ve duyulan aşkın ifadesi için tercih edilen çeşittir. Çiftler ve aileleri arasındaki ilişkinin dış etkenlerden korunması amacıyla alınır. 101 Kırmızı Gül ise kucak dolusu olması özelliğiyle yoğun sevginin sembolü niteliğindedir. Gelin adaylarının fazlasıyla beğendiği güller için aynı zamanda bütçenize göre seçim yapabilirsiniz.

Ailelerimiz Tanışıyor Söz Buketi, beyaz ve açık pembe renk tonlarıyla dikkat çeker. Soft görünümü, merasimin yapılacağı ortamda sakinlik ve zarafeti aynı anda hissetmenizi sağlar. Bir diğer etkileyici seçenek, Beyaz Pembe 100 Şakayıktır. 100 adet şakayık çiçeğinden oluşan buket içerisindeki beyaz renk masumiyeti; pembeyse güzel şansı ve bereketi simgeler. Ayrıca yapısı itibariyle en romantik çiçeklerden biridir.

Mor Sümbül Ortanca, taşıdığı samimiyet ve bağlılık anlamlarıyla ilgi gören bir alternatiftir. İsteme çiçeklerinde hislerinizi doğru biçimde ifade etmek adına farklı çeşitleri inceleyerek kolayca karar verebilirsiniz.

Siparişi ve Teslimatı

İsteme çiçeği almak istediğinizde anlamlarıyla birlikte sipariş ve teslimat seçenekleri de çok önemlidir. Diğer hazırlıklarla uğraşırken zorlanmadan sipariş oluşturmanız ve tam zamanında çiçeğin elinize ulaşması gerekir. Aynı zamanda hizmet anlayışıyla kaliteden ödün vermeyen adresleri tercih ederek gözünüz arkada kalmadan bekleyebilirsiniz.

Kategorilerinde birbirinden güzel seçeneklerin bulunduğu İstanbul çiçekçi arayışlarınızda aynı gün teslimat yapılıp yapılmadığına da dikkat etmelisiniz. Çiçeklerin tazeliğini ve görüntüsünü koruması adına bu durum çok önemlidir.

Kolaylıkla siparişinizi oluşturarak beklediğiniz biçimde elinize ulaşan isteme çiçekleri sayesinde müstakbel eşinizin evine doğru yola çıkabilirsiniz. Bununla birlikte saat 15:00’a kadar vereceğiniz siparişleriniz, RibbonFlowers farkıyla aynı gün İstanbul’un tüm noktalarına özenle teslim edilir.

Editör: Muhammet