Kamusal nitelikteki işverenler bile insan hayatına gereken önemi verip önlem almıyorlar. Zonguldak’ta iş güvenliğinin hiçe sayıldığı ve sadece lafta kaldığı yaşanan bazı olaylarla da kanıtlanıyor. İş güvenliği gereği olarak alınması gereken önlemleri almayan kurumlar arasında kamusal nitelikli olanlar da var.

Bunlar kent halkı tarafından da gözleniyor ve haklarında “aleme verirler talkını, kendileri yutar salkımı” yorumları haklı olarak yapılıyor.

Bu nitelikte bir olay geçtiğimiz gün kent merkezindeki yüksek bir binanın 4. katında yaşandı. İşyerini temizlemekle grevli kadın çalışanların hiçbir önlem alınmaksızın camlar dışına çıkıp temizlik yapmaları kendilerini görenlerce şaşkınlıkla karşılandı.

Zonguldak'ta iğrenç olay! Alkol alıp 2 kadını taciz etti Zonguldak'ta iğrenç olay! Alkol alıp 2 kadını taciz etti

İşyerlerinde iş güvenliğini sağlamakla yükümlü bir kurumun böyle bir görüntüye izin vermesi de olayın üstüne tuz biber ekiyor ve halk tarafından tepki görüyor. (Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-07-17-at-13.00.52WhatsApp-Image-2023-07-17-at-13.00.52-(2)WhatsApp-Image-2023-07-17-at-13.00.52-(1)

Tahıl koridoru durdu! Tahıl koridoru durdu!

Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak! Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak!

Belediyeye ateş püskürdü:  Sular lağım kokuyor Belediyeye ateş püskürdü: Sular lağım kokuyor

Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış! Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış!

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti! Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti!

Editör: Murat Barutçu