Okul Bahçesinde yangın ekipler olay yerinde Okul Bahçesinde yangın ekipler olay yerinde

Zonguldak'ta yeni yılın ilk gününde Acılık'ta bulunan bir gıda imalathanesinin avlusunda meydana gelen olayda, 50 yaşındaki emekli röntgen teknisyeni İbrahim Çamlıbel, kafasına silah sıkarak hayatına son verdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çamlıbel, yapılan tüm müdahalelere rağmen iki günlük yoğun bakım mücadelesini kaybetti.

Çamlıbel'in ölüm haberi, ailesini, yakınlarını ve sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu. Atatürk Devlet Hastanesi'nden emekli olan Çamlıbel için hastane morgu önünde helallik alınarak cenazesi, Çankırı'nın Çerkes İlçesi'ne gönderilecek. Çerkes'te ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından İbrahim Çamlıbel, sevenleri tarafından toprağa verilecek.

Öte yandan, merhum Çamlıbel’in ailevi sorunları olduğu ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

OLAY

Olay, 1 Ocak'ta öğlen saatlerinde Acılık Caddesi'ndeki bir imalathanenin avlusunda meydana geldi. İbrahim Çamlıbel'in, iddiaya göre, psikolojik sorunları nedeniyle gıda imalathanesinin avlusunda başına ateşlediği silahla intihar teşebbüsünde bulunduğu belirtiliyor. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çamlıbel hastaneye kaldırıldı. / Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu