Kan donduran cinayet! Babasını boğazından bıçakladı! Kan donduran cinayet! Babasını boğazından bıçakladı!

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sivrisinek, karasinek ve diğer kent zararlılarına karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü Biyosidal Uygulama ekipleri halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Periyodik aralıklarla tüm mahalleleri ilaçlayan belediye ekipleri, şehir genelinde kanal ve yeşil alanları düzenli olarak ilaçlıyor.

Konu ile ilgili açıklamasında çalışmaların, halk sağlığı ve çevre sağlığına özen gösterilerek titizlikle yürütüldüğünü belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,”  Bartın Belediyesi olarak halk sağlığı en önemsediğimiz konuların başında gelmekte. Bu bilinçle gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalardan bir tanesi de ilaçlama çalışmaları. Veteriner Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, her gün düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 2 vardiya şeklinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar kapsamında sivrisinek, karasinek ve diğer kent zararlılarına karşı oluşabilecek olumsuzlukları önlemeye gayret ediyoruz. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi İnkumu Tatil Beldemizde de çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-12.25.53-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-08-at-12.25.54

Editör: Murat Barutçu