Zonguldak Belediyesi tarafından “Halkın Sofrası” sloganıyla hizmet veren Kent Lokantası’nın yeni haftaya ait yemek menüsü belli oldu.
31 Ağustos Pazartesi ile 4 Eylül Cuma günleri arasında vatandaşlara farklı menüler sunulacak. Kent Lokantası’nda 3 çeşit yemek 100 TL olacak.
Pazartesi menüsü
31 Ağustos Pazartesi günü menüde ezogelin çorbası, tavuk haşlama, bulgur pilavı ve meyve yer alacak. Menüye su ve ekmek de eşlik edecek.
Salı günü nohut var
1 Eylül Salı günü ise mercimek çorbası, nohut, sebzeli pilav ve cacık servis edilecek. Su ve ekmek de menüde bulunacak.
Çarşamba günü kıymalı patates
2 Eylül Çarşamba gününün menüsünde tavuksuyu çorbası, kıymalı patates oturtma, şehriye pilavı ve komposto yer alacak.
Perşembe et sote servis edilecek
3 Eylül Perşembe günü vatandaşlara domates çorbası, et sote, pirinç pilavı ve ayran sunulacak.
Haftanın son menüsünde türlü var
4 Eylül Cuma günü ise tarhana çorbası, türlü, tereyağlı erişte ve yoğurt servis edilecek.
Kent Lokantası’nda hafta boyunca hazırlanan menülerin 100 TL’den vatandaşların beğenisine sunulacağı duyuruldu.





