Ak Parti İl binasında istifasını açıklayan Turhan Kalaycı, "5,5 yıldır yürütmekte olduğum İl Başkanlığı görevimden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleriyle istifa ederek 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıkladım. Hakkımızda Hayırlısı olsun.

Hakkınızı helal edin, bende helal ediyorum. 5,5 yıllık görevde iftiralara, yalanlara, bazı karalamalara, köşelerde yazılanlara elbette maruz kaldık. Bugün itibariyle tüm haklarımı helal ediyorum. Onlara da sizlere de. Hep beraber bu hizmete omuz verdik. Eğer il başkanlığı dönemimde gereği kadar hizmet edemedimse Bartınlıdan, teşkilatımdan ve siz gönüldaşlarımdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal ediniz. Bende helal ediyorum. Biz aday adaylığı başvurumuzu yapacağız. Eğer olursa bu seçimde milletvekili adayı olarak, görev vermezlerse bir nefer olarak her şeyimle bu davadayım.

Bartın için hayallerim bitmez" dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem vatandaşlardan destek istedi

Editör: Murat Barutçu