ZONGULDAK Kömürspor’un 1 yıl aradan sonra tekrar renklerine bağladığı sol ortanın tecrübeli ismi Emre Kara, spor medyasına konuştu. Kömürspor’da oynadığı dönemde futbolu ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Emre, yeniden Zonguldak Kömürspor’a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Transferinde Zonguldak Kömürsporlu yöneticilerin ısrarcı davranmalarının etkili olduğunu dile getiren Kara, 8 golle tamamladığı 2018-2019 sezonunun üzerine koyup takıma daha fazla katkı sağlamak istediğini vurguladı.

Yönetiminden taraftarına kadar kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğinin sözünü veren Kömürsporlu futbolcu, “Yeniden Zonguldak Kömürspor ailesine katılmak çok güzel. Transferimde yönetimin ısrarcı davranması etkili oldu. Bir sezon aradan sonra yeniden çubukluyu giyeceğim. Heyecanlı olduğumu belirtmeliyim. Transferim gündeme gelir gelmez camiadan olumlu tepkiler ve yorumlar aldım. Taraftarımız sevindi. Hayırlı olsun mesajları atanlar oldu. Bunlar oynadığım dönemde güzel işler yapmamım karşılığı. Taraftarımızın bu sevgisini karşılıksız bırakmayacağım. Oynadığım dönem sergilediğim performansımın üzerine çıkacağım. Bambaşka bir Emre Kara göreceklerinden şüpheleri olmasın. Kadromuz inşallah daha iyi olacak. Biraz geç toplandık fakat kısa sürede toparlanıp lige iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Kömürspor’un yeni transferi, geride kalan sezonda 3. Ligde tamamı ilk onbir 17 maçta bin 459 dakika, 2. Ligde ise 3 maçta 239 dakika süre aldı.

Emre Kara, Kömürspor'da oynadığı 2018-2019 sezonunda 2’si Türkiye Kupası, 32’si lig 34 maçta forma giydi. Bu maçların hepsinde ilk 11’de sahaya çıkan Kara, 2 bin 953 dakikalık performans sergilerken, 8 gole imza attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi