AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığını ziyaret etti.

Ayçiçek ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri  Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ziyarette yaptığı konuşmada, “Zonguldak’ın yapısı belli, nüfus dağılımı belli onun için herkesle gönül gönüle olmak zorundayız. Bugün arkadaşlarımızla birlikte sizlere ziyarete geldik” diyerek şunları söyledi:

“Siyaseten bizim üzerimize düşen bir görev varsa hem onu yerine getirmek hem de taleplerinizi almak ve çözüm noktalarında şehir adına neler yapabiliriz de ortak bir paydaşta buluşabilmek adına fikir alışverişine geldik. Zonguldak, Türkiye’nin tüm coğrafyasından her şehrinden vatandaşımızın olduğu bir il. O kapsamda hemşeri derneklerimizle bir araya gelip Zonguldak adına ne yapabiliriz i konuşabilirsek Zonguldak’ı belli bir seviyeye getirebiliriz diye düşünüyorum. Onun için hemşeri derneklerini çok önemsiyoruz. Çünkü onların bize göstereceği yol ve temsil ettiği kurum Zonguldak’ı oluşturuyor. Biz devletten, milletten yanayız. Devlet ve millet için ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapmak için siyasi ayrım yapmaksızın birleşmeliyiz”

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak da ziyaret nedeniyle AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve beraberindeki teşekkür ederek şöyle dedi:

“Siz Zonguldak’ta bir partinin merkez ilçe başkanısınız sorunları bizden daha iyi biliyorsunuz. Zonguldak’ın sorunları belli, çözüm noktaları belli. Bizim şu anda bir önerimiz yok. Yapılan belli, çalışmalar belli, gayretler belli, uğraşılar belli, gelinen noktalar belli” (Şaban YILMAZ)

Editör: Seçkin