Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, basın mensuplarına yaptığı açıklamalar sırasında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın Zonguldak’a geleceğini söyledi. Çağlayan öte yandan, aynı gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın da gelme ihtimalinin olduğunu belirtti.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na Zonguldak’tan alınacak 1500 kişinin kura çekimi 13 Ekim’de Site Spor Salonu’nda yapılacak. Binlerce kişinin merakla beklediği kura çekimlerinde iki bakanın da yer alacağı öğrenildi.

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kura günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Alparslan Bayraktar’ın da Zonguldak’ta olacağını söyledi. Öte yandan, kura çekimlerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın da katılma ihtimali olduğunu dile getiren Çağlayan, alımlarda yedekte bekleme süresinin ise 4 aydan 8 aya çıktığını belirtti.

MÜJDE VERDİ!

Çağlayan’ın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

“İşçi alımında son ana geldik. Süreci sulandıranlar oldu.. Çok gecikmedi. Çalışmalar yapılırken TTK’nın 4 ay konusu vardı. Enerji Bakanımızın ve Çalışma Bakanımızın katılımıyla kuralar çekilecek. Milletimize hayırlı olsun. Kurumumuzda çok fazla acılar yaşadık. Yedekte bekleme süresi de 4’ten 8 aya çıktı.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kayalıklardan atlayarak intihar etmişti, acı haber geldi! Kayalıklardan atlayarak intihar etmişti, acı haber geldi!

WhatsApp-Image-2023-10-03-at-15.06.02

Editör: Murat Barutçu