Toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve öğrencilere destek olmayı amaçlayan Hayır Çarşısı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Hayrat Vakfı üyeleri tarafından titizlikle hazırlanan etkinlikte, elde edilecek tüm gelir öğrenciler yararına kullanılacak.
Hayır Çarşısı’nın açılışı, Zonguldak İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından yapılan dualarla gerçekleştirildi. Açılış törenine; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hayır çarşısında, Hayrat Vakfı üyeleri tarafından evlerde hazırlanan birbirinden çeşitli gıda ürünleri satışa sunuldu. Ev yapımı lezzetlerin yer aldığı stantlar, hem içerikleri hem de taşıdıkları anlamla ziyaretçilerin ilgisini çekti. Vatandaşlar, alışveriş yaparak hem dayanışmaya katkı sağlıyor hem de öğrencilere destek oluyor.

Çarşıda gıda ürünlerinin yanı sıra Filistin temalı çalışmalar ve ürünler de yer aldı.

Zonguldak Hayrat Vakfı Temsilcisi Murat Onur Yağız, hayır çarşısına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hayır çarşımız 16–20 Aralık tarihleri arasında Zonguldak Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açık olacak. Öğrenciler yararına düzenlediğimiz bu hayır çarşımıza tüm halkımızı ve hayırseverlerimizi bekliyoruz. Çarşımızda Filistin temalı ürünler ile çeşitli ev yapımı yiyecekler yer alıyor. Dileyen herkes gücü nispetinde destek olabilir" şeklinde konuştu.

Whats App Image 2025 12 16 At 13.01.40

Whats App Image 2025 12 16 At 13.01.39 (2)

Narkotik madde satan 3 kişi tutuklandı
Narkotik madde satan 3 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Whats App Image 2025 12 16 At 13.01.39

Whats App Image 2025 12 16 At 13.01.40 (1)

Whats App Image 2025 12 16 At 13.01.39 (1)

Muhabir: Sibel YAVUZ