Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın yaptığı açıklamada, “Masadaki beyzadeler sıcak koltuklarında otururken, Muharrem İnce 3 yıldır, belki daha fazla, bir eski otobüsle, Türkiye'yi İl il, ilçe ilçe, her gün, insanlarla iç içe, gönül gönüle, dolaşarak, Türkiye siyasetinde görülmemiş olağanüstü büyük bir emek verdi” dedi.

Yalçın açıklamasında, “Hala İnce’nin çekilebileceğini düşünenlere hayal görüyorsunuz” diyerek şunları söyledi:

“Masadakilerin konforlu alanlarında altın günleri düzenleyip, o kadar iyiyiz ki, o kadar mutluyuz ki, aramızdan  su sızmıyor. Sizler için, o kadar sihirli mutluluk ve refah reçeteleri hazırlıyoruz ki, hem siz hem biz, bir parmak çıtlatmasıyla, rüyalarda bile az görülür bir geleceğe yelken açacağız dediğiniz ve medyada da altılı masa aşağı, altılı masa yukarı her gün gündem olduğunuz zamanlarda bile, Muhharrem İnce vazgeçmedi.

Şimdi tamda, aranızdaki anlaşmazlıkların ne kadar derin olduğu, bir toplantıda masayı devirdiğiniz, ama bu saate ayrılırsanız hepinizin yok olacağını anladığınız için, mecburen tekrar bir araya geldiğinizi herkesin gördüğü, aranızda ilkeli bir birlikteliğin olmaması nedeniyle devam eden günlerde aynı sorunları yaşayabileceğiniz kuvvetle muhtemel olduğu bir dönemde, İnce'nin Türkiye'nin geleceğini sadece sizlerin ellerinize teslim edebileceğini düşünerek büyük bir yanılgı içindesiniz.

Bırakın oyları bölme palavralarını! Bırakın zengin ettiğiniz anketçilerin çakma anketlerini. Adaylıktan, yok sayılarak çekilmeyeceği gibi, tasmalı besleme trollerinizin baskısıyla da çekilmez. İlla çekilmesi gerekirse de, kamuoyu önünde çekilme koşulunu açık açık söyler. Olmazsa da, hodri meydan der. Tarih sadece cesur insanları yazar” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin