İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından muhtaç vatandaşlara yapılan kömür yardımında taş çıkması olayı, sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşılarak büyük tepki topladı. Vatandaşlar, beklenen kömür yardımının yerine taş çıkmasının hem şaşırtıcı hem de öfkeli bir durum olduğunu dile getirdiler. Olayın sosyal medyada hızla yayılması, birçok kişinin bu duruma isyan ettiğini gösterdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, vatandaşlar tarafından olaya tepki gösterildi. Bu durumun yazık ve günahtan öte, muhtaç insanlara yapılan bir haksızlık olduğu ifade edildi. Yapılan paylaşımda, “Vatandaşa taş dağıttılar şimdi o kapılara gidin oy isteyin hangi yüzle oy isteyecekler yazıktır günahtır bu insanlara kış gününde.” İfadesi kullanıldı.

Ayrıca, bu olayın kamuoyu tarafından bilinmesi sonucunda, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama gelmedi.

Muhtaç vatandaşlara yönelik yardımların dürüst ve adil bir şekilde yapılması, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor. Olayın incelenmesi ve benzer durumların önüne geçilmesi için yetkililerin gerekli önlemleri alması bekleniyor.

Daha önce de konunun birçok kez gündeme gelmesine rağmen önlem alınmaması tepkileri artırıyor. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Lastiğinizi kontrol etmeyi unutmayın: Orada olabilirler Lastiğinizi kontrol etmeyi unutmayın: Orada olabilirler

Zonguldak’ta heyelan: Dev kaya parçası düştü! Zonguldak’ta heyelan: Dev kaya parçası düştü!

Meteoroloji’den 23 ile 'Kar' uyarısı Meteoroloji’den 23 ile 'Kar' uyarısı

Göçükte kalan maden işçilerinden haber var! Göçükte kalan maden işçilerinden haber var!

Editör: Fadime Yılmaz Elma