Zonguldak Haber Haberleri

Zonguldak Haber haberleri ve güncel Zonguldak Haber gelişmeleri, Zonguldak Haber ile ilgili tüm video, Zonguldak Haber fotoğrafları ve Zonguldak Haber haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak’ta maden işletmecisi Ş.B.T. silahla kafasına sıkarak intihar etti.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi tarafından valilik binası karşısına yaptırılan saat kulesi törenle açıldı.

Yemek

Devrek mutfağı özellikle hamur işleriyle ünlüdür ve yörenin mutfaklarında pişirilen hamur işi börek ve diğer yemekler de çok beğenilir.

Zonguldak

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cumhuriyetin yüzüncü yılı kapsamında tarafından Sporcu Fabrikasında kan bağış etkinliği düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak'ta 12.10.2023 tarihinde Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden 1 kişi yakalandı.

Zonguldak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suçla mücadele kapsamında 81 ilin valisi ile toplantı yaptı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Meşrutiyet Mahallesi Şükrü Usman Sokak bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Zonguldak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Zonguldak'ın da bulunduğu 42 ilde 182 konutu açık artırma...

Zonguldak

1-3 Ağustos 1955, Zonguldak’ta sel felaketi Can alan, büyük hasarlara sebep olan sel felaketlerinden biri olarak tarihe geçti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde motosiklet sürücüsü otomobile çarptı. Meydana gelen kazada motosikletin arka tarafta oturan yolcu yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, AVM’de kurulan tercih danışmanlığı standında aday öğrencilerle buluştu.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulamasında asker kaçakları yakalandı.