Zonguldak Belediyesi tarafından valilik binası karşısına yaptırılan saat kulesi törenle açıldı.

Öğretmenler ders bırakıyor! Öğretmenler ders bırakıyor!

Açılış törenine Zonguldak Valisi  Osman Hacı Bektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç,  AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti İl kadın kolları başkanı Tülay Sayılı,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı  Benhur Özübek, daire müdürleri belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende Vali milletvekilleri ve Belediye Başkanı tarafından açılış kurdelesi  kesildikten sonra saat kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Zonguldak Belediye başkanı Dr Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, "Öncelikle yüzüncü yılımız kutlu olsun. Nice yüz yıllarımız olsun. Cumhuriyetle beraber inşallah. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize en büyük emaneti olan cumhuriyetimizin bugün yüzüncü yılını büyük bir coşku, heyecanla, gururla Zonguldak'ımızda kutluyoruz. Mayıs ayında bu alan için bir proje tasarlamıştık, hayal etmiştik. Bunu da Temmuz ayında vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Üç tane tercih vardı. Şu an burada gördüğünüz modeli vatandaş beğenmişti. Biz de demiştik 29 Ekim'de inşallah yetiştireceğiz. Allah nasip etti yetiştirdik. Şehrimize saat kulemiz hayırlı uğurlu olsun. Cumhuriyetimiz yüzüncü yılımızda bütün hemşerilerimin hepsinin tebrik ediyorum. Cumhuriyet dolu nice yüzyıllarımız olsun. Hizmet dolu nice yıllarımız olsun inşallah” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-29-at-15.06.38-(1)WhatsApp-Image-2023-10-29-at-15.06.38WhatsApp-Image-2023-10-29-at-15.06.37WhatsApp-Image-2023-10-29-at-15.06.36

Editör: Murat Barutçu