Şok Haberleri

şok haberleri ve güncel şok gelişmeleri, şok ile ilgili tüm video, şok fotoğrafları ve şok haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak halk pazarında soğanın fiyatı dudak uçuklattı. Geçen hafta 10-15 liradan satılan soğan 25-30 lira arasında satıldı.

Kozlu

Çöp kamyonunun sürücü kursunun aracına çarpmasıyla eğitim gören kadın şoka girdi.

Zonguldak

Zonguldak’ta uzun süre sonra tezgâhlara gelen hamsi fiyatı görenleri şoke etti. Kilosu 125 TL satılan hamsiye vatandaşlar bakmakla yetindi.

Türkiye Gündemi

Bartın’da meydana gelen kazada iki otomobil çarpışırken bir kadın kazanın etkisi ile şoka girdi.

Ekonomi

ŞOK Marketler, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri” kapsamında büyük bir indirim kampanyası gerçekleştiriyor. ŞOK Marketler, Ekim ayı boyunca toplam 1000 üründe...

Spor

2. Lig Beyaz grupta Zonguldak Kömürspor, yenilgisiz lider Vanspor karşısında uzatma süresinde yediği golle mağlup oldu

Türkiye Gündemi

Antalya'da madeni para ve geri dönüşüme girebilecek metal eşyaları çıkarmak için Düden Çayı'na dalan Erhan Uludağ (36), suyun dibinde pompalı...

Spor

Çekilme gerekçesi futbolcu maliyetlerinin artış göstermesi ve harcama kalemlerinin artması

Zonguldak

Bilek güreşçisi Sezer Uslucuk, Türkiye Şampiyonu olmasına rağmen Milli kadroya alınmayarak Avrupa Şampiyonası'nda ülke adına yarışamadığını iddia etti.

Ekonomi

Seçim sonrasında Türkiye’de üst üste gelen büyük zamların ardından, memur zammı sonrasında, emeklinin de umutla maaş zammı beklentisi hüsranla sonuçlandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta sokakta suyun patlaması üzerine çay ocağının su bastı.

Ekonomi

Zonguldak'ta tezgahlara yeni yeni yüzünü gösteren karpuz fiyatı ile vatandaşın cebini yakıyor. Bütünü 200 TL'den satılan karpuz dilim olarak satılıyor.