Personel Haberleri

personel haberleri ve güncel personel gelişmeleri, personel ile ilgili tüm video, personel fotoğrafları ve personel haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi personeli ile yapılan tatbikatta yangın ile mücadele edilmesi konusunda bilgi verildi.

Zonguldak

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki kazan dairesinde yaşanan sızıntıda karbonmonoksit gazından etkilenen 10 personel, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeye göre Alaplı Belediyesi Personel Ltd.Şti.’de çalışan işçinin...

Devrek

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu! Bu kapsamda Zonguldak’ın Devrek ilçesine de personel alımı yapılacak.

Karabük

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Personel A.Ş çalışanlarının maaşlarına yüzde 53,57 zam yaptıklarını açıkladı.

Türkiye Gündemi

Alınacak elemanlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın merkez teşkilatında görev yapacak

Alaplı

Uygun bulunan adaylar Ocak aylında iş başı yapacak

Türkiye Gündemi

Acıgöl'de faaliyet gösteren sodyum üretim tesisinde görevli idari personel, yaşadığı apartmanın üçündü katından düşerek hayatını kaybetti.

Kastamonu

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi, 6 doktor öğretim üyesi, 5 profesör ve 1 doçent olmak üzere toplamda 12 akademik personel alımı...

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi personeli Abdurrahman Yılmaz, çöpten bulduğu Mustafa Kemal Atatürk posterini çerçeveleterek evinin en güzel köşesine asacak.

Bartın

Abdipaşa Belediyesi'nde görevli Yazı İşleri Müdürü, Fen İşleri Müdürü ve bir belediye personeli aday adaylık süreci doğrultusunda istifa etti.

Zonguldak

Zonguldak Adliyesi personeli, Atatürk'e saygı ve özlemi videoya döktü.