Genel-İş Sendikası Zonguldak Şubesi ile Çatalağzı Belediyesi Personel Limited Şirketi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı.

Taraflar, Sendikanın teklif taslağı ve Belediyenin mali durumu üzerinde durum değerlendirmesi yaparak, Belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak, insana saygı, emeğe saygı gözetilerek belediyenin imkanları dahilinde en iyi şekilde toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Anlaşmalar neticesinde; %123 ücret zammı yapılmış olup, işçilere her yıl Ramazan ve Kurban bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramı’ndan bir hafta önce ödenmek üzere net 400,00’şer -TL. bayram yardımı verilir. İşçilere her yıl  okuyan her çocuk için belgelendirmek koşulu İlköğretimde okuyan her çocuk için:700,00.- TL. Lise ve dengi okullarda okuyan her çocuk için: 900,00.- TL. Yüksekokul (2 yıllık):2.000,00.-TL, Yüksekokul (4 yıllık) :3.000,00.-TL İşçilere, 40(kırk) Yevmiye tutarında sendika ikramiyesi verilir

Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu yaptığı açıklamada, “ Tüm personeliyle birlikte uyum içinde özveriyle çalışarak, daha güzel daha yaşana bilir ve modern bir Çatalağzı için hizmet veren Çatalağzı Belediye Başkanı Sayın Adnan Akgün’e, geçirdiğimiz toplu sözleşme sürecinde  işçinin özlük haklarının korunmasında gösterdiği hassasiyete ve emeğe duyduğu saygıdan dolayı teşekkür ederim. Toplu  İş Sözleşmemizin   sendikamız   üyesi   işçi  arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. (Haber Merkezi)                                             

                                                             

Editör: Seçkin