Zonguldak İlkokulu okul idaresi ve öğretmenleri hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören Sınıf Öğretmeni Ayten Bağbaşı’yı ziyaret ederek kendisine temsili karne verdiler.

2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk döneminin sona ermesiyle öğretmenler öğrencilerine karnelerini verdiler. Ancak rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Zonguldak İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayten Bağbaşı, öğrencilerine karnelerini veremedi.

Öğrencilerine karnelerini veremeyen öğretmen Ayten Bağbaşı’yı karne gününde ziyaret eden Okul Müdürü İbrahim Köksal ve mesai arkadaşları öğretmen Bağbaşı’na bir karne hazırlayıp hasta yatağında kendisine takdim ederek moral verdiler.

Okulun internet sitesinde yayımlanan yazıda Zonguldak İlkokulunca şu ifadelere yer verildi:

“Zonguldak İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayten Bağbaşı Bülent Ecevit Üniversitesi'nde tedavi görmektedir. Uzun yıllar hizmet ettiği mesleğinde öğrencilerine bu yarıyıl tatilinde karne verememe üzüntüsünü bir nebze hafifletmek için okul idaresi ve öğretmenleri tarafından kendisine temsili karne verildi.

Ayten Öğretmen, böyle bir günde unutulmadığı için çok mutlu olduğunu, başta okul idaresi ve meslektaşlarına çok teşekkür ettiğini bildirdi. Okulu, öğrencilerini ve mesai arkadaşlarını çok özlediğini dile getirdi. Kendisine Allahtan şifalar dileyerek, bir an önce iyileşip aramıza dönmesini temenni ediyoruz. Bizlerde Ayten Öğretmenimizi çok seviyor ve özlüyoruz. İyi ki varsın Ayten öğretmenim.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi