Mahalle Haberleri

mahalle haberleri ve güncel mahalle gelişmeleri, mahalle ile ilgili tüm video, mahalle fotoğrafları ve mahalle haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Leyla Çelik Mithatpaşa Muhtarlığına talip

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde iki katlı ev içerisinde bulunan elektrikli şofben patladı. Sesi duyan vatandaşlar ise soluğu olayın yaşandığı evde aldı.

Zonguldak

Zonguldak'ta alkol alan vatandaşlar havaya ateş açtı. İhbarı alan ekipleri harekete geçti.

Asayiş

Zonguldak’ta Birlik Mahallesinde komşular arası kavga çıktı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Yağcılar köyünde geçtiğimiz hafta çıkan ve 53 yapının etkilendiği bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Yeni...

Zonguldak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar cam ve balkonlar Türk bayrakları ile donatıldı.

Türkiye Gündemi

Sinop’ta uzun yıllar temizlik işçisi olarak çalışan 48 yaşındaki Derya Kümeç, emekli olduktan sonra gönüllü olarak şehri temizliyor.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ağustos ayında başladığı mahalle ziyaretleri kapsamında 8 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde meslek yüksekokulu olarak kullanılan binanın farklı bir binaya taşınması sonrasında mahalleye verilen sularda kesinti yaşanmaya başlandı.

Türkiye Gündemi

Antalya'da bir sitenin bahçe girişinde 35 yaşlarındaki şahsa ait ceset bulundu. 3 gün önce de aynı mahallede bir ceset bulunduğunu...

Asayiş

Zonguldak'ta Site Mahallesi'nde açık olan doğal gaz korkuttu.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, mahallelerde yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.