Yerel seçimlere dört ay kala aday adayları ortaya çıkıyor. Bu arada mahalle muhtarlıkları için bir yarışın başlamış olduğu da görülüyor.

Mahalle muhtarlıkları için kadın adaylar da çalışmalarına başlamış durumdalar. Bunlardan birisi de Leyla Çelik.

“1992 İstanbul Üsküdar doğumluyum.10 yıldır Mithatpaşa mahallesinde ikamet etmekteyim.Evli 2 çocuk annesiyim. Kimya bölümü mezunuyum.3 yıl ilaç sektöründe çalıştım. 2 yıldır Zonguldak merkez Çarşısi derneğinin sekreterliğini yapmaktayım. Mithatpaşa okulunun okul aile başkanlığı görevini yapıyorum. Aslinda ben çocuklarınıza hizmete başlayalı 3 yıl oldu. Siz değerli Mithatpaşa sakinlerinin desteğine ihtiyacim var. Sizlere hizmet etmek bana büyük bir mutluluk verecek. Oylariniza talibim” şeklinde konuşan Leyla Çelik mahalleliden destek istiyor.

Mithatpaşa muhtarlığına talip olduğunu belirten Leyla Çelik bu semtin bir bireyi olduğunu söyleyerek “Mithatpaşa’da yaşayan komşularımızın sorunlarını en iyi ben bilirim, zaten mahalleye bir kadın eli değmesinin de zamanı geldi. Arkadaşlarıma, komşularıma, hemşerilerime buradan sesleniyorum, kendilerini mahcup etmeyeceğim,  söz veriyorum” diyerek seçim günü sandığa gitmelerini ve tercihlerini kendisinden yana kullanmalarını istedi.  (Haber: Sermet Aksu)

Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi

WhatsApp-Image-2023-12-03-at-13.23.29

Editör: Murat Barutçu