Düzce Haber – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ağustos ayında başladığı mahalle ziyaretleri kapsamında 8 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

2019 yerel seçimlerinin ardından merkez mahalleleri ziyaret ederek, ihtiyaçları ilk ağızdan dinleyen ve yol haritasını çizen Başkan Özlü, geçen süreçte de mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Pandemi dönemiyle birlikte ara vermek zorunda kalan Başkan Özlü, mahalle ziyaretlerini yeniden başlatarak, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ziyaret takvimi çerçevesinde Darıcı Mahallesinde başlayan ziyaretlerini Hamidiye Mahallesi ile sonlandırdı.

Beraberinde ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özlü, vatandaşların taleplerini tek tek dinledi.

Yol, kaldırım, asfalt, park, sosyal tesis, çöp toplama gibi konulardaki talepleri not alan Başkan Özlü, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Başkan Özlü'nün mahalle ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Başkanımız mahallelerimizi ziyaret ederek, bizimle birebir görüşüyor. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Sorunlarımızı dinleyip, çözüm üretmeye çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Vatandaşlarımızın talepleri bizim için önemli"

Vatandaşların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Özlü, "Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü için çalışıyoruz. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en önemli kriterdir." dedi. İHA

AW049635_02

'Ailemiz İstikbalimiz' 'Ailemiz İstikbalimiz'

 

Editör: Virda Şahin