Liman Haberleri

liman haberleri ve güncel liman gelişmeleri, liman ile ilgili tüm video, liman fotoğrafları ve liman haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, KARDEMİR’in kullanım alanında olan kömür limanı ile ilgili konuştu.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi ekipleri Liman temizliğine aralıksız devam ediyor.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi ekipleri Liman temizliğine aralıksız devam ediyor.

Kastamonu

Kastamonu’da etkili olan fırtınanın ardından limanlara sığınan balıkçılar, ihtimal fırtınalardan korumak için teknelerini karaya çekti.

Zonguldak

Zonguldak’ta etkili olan fırtına nedeniyle limanda dalgalar mendirekleri aştı.

Zonguldak

Zonguldak’ta fırtınayla birlikte sürüklenen yüzlerce plastik atık ve odu parçaları limanda toplandı.

Zonguldak

1959 yılında yaşanan liman ağzındaki ilk deniz kazası kılavuz kaptanlara da iyi bir ders olmuştu

Bartın

Astoria Grande kurvaziyeri 10 ayda 16 bini aşkın turist getirdi. Zonguldak limanı ise işlevsizlikten çürümeye yüz tutmuş durumda,

Bartın

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, liman istikametine yük taşıyan tır yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Zonguldak

Bakan, bütçe görüşmelerinde limanların özelleştirileceğinden söz etti, Özel İdare veya Belediye ya tek başlarına ya da birlikte limanı devralmalı

Türkiye Gündemi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı hidroelektrik santral (HES), liman, otoyol ve köprülerin özelleştirme kapsamında bulunduğunu söyledi.

Zonguldak

Ulaştırma, Denizcilik Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğüne ait Kazar-4 Tarak Gemisi çalışmalarına devam ediyor.