Zonguldak'ta iğrenç olay! Alkol alıp 2 kadını taciz etti Zonguldak'ta iğrenç olay! Alkol alıp 2 kadını taciz etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2024 yılı bütçesinin görüşmelerine katılarak önemli bir özelleştirme programını duyurdu.

Ulusal basında yer alan haberlere göre Şimşek, Elektrik Üretim A.Ş’ye (EÜAŞ) ait hidroelektrik santraller (HES), limanlar, otoyollar, köprüler ile arsa ve arazilerin özelleştirileceğini açıkladı.

Bakan Şimşek’in özelleştirileceğini söylediği limanlar arasında hiçbir işe yaramayan ve sadece Kardemir’e depo görevi yapan Zonguldak limanı da olabilir. Hatta Zonguldak limanı hiçbir getirisinin olmadığı gerekçesiyle ilk özelleştirilecek limanlar arasına girebilir.

TTK’nın bu limandan elde ettiği gelir bilindiği gibi devede kulak, hatta bir yılda elde ettiği gelen limanın temizlenmesi için getirilen tarak gemisinin bile masraflarını karşılayamayacak durumda olabilir.

Bu durumda da Zonguldak’ın özellikle iktidar vekillerine çok önemli iş düşüyor, liman özelleştirilmeden ve bir firmaya ya da şahsa satılmadan önce buranın binlerce Zonguldaklıya istihdam yaratabilecek bir marinaya dönüştürülmesi gerekir.

Bunun için de bir şirket oluşturulması, gereğinde özel idarenin bunu finanse etmesi, bu konuda Zonguldak Belediyesi ile de işbirliğine gitmesi ve Zonguldak limanı elden çıkmadan sahip çıkılması gerekmektedir. (Haber: Sermet Aksu)

Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı! Önce “Trabzonsporlu musun?” diye sordu… 9 Yaşındaki çocuğa biber gazı sıktı!

Polis memurundan insanlık dersi! Polis memurundan insanlık dersi!

İncivez ve Asma’da Operasyonu İncivez ve Asma’da Operasyonu

Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor Öğrencilerin ve velilerin dikkatine! Değişiyor

Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum! Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum!

Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu! Limandaki kumsal gündem olmuştu… İlk kazma vuruldu!

1 Kiloluk paket 810 gram çıktı 1 Kiloluk paket 810 gram çıktı

related-posts id="54237" color="bg-primary"][/related-posts]

Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın

Hareket halindeki otomobilden atladı Hareket halindeki otomobilden atladı

Editör: Murat Barutçu