Köprü Haberleri

köprü haberleri ve güncel köprü gelişmeleri, köprü ile ilgili tüm video, köprü fotoğrafları ve köprü haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta yıkımı devam eden Fevkani Köprüsünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 2 tona yakın hurda çalındı.

Zonguldak

Zonguldak’ta Fevkani köprüsü altında hırsızlık ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Zonguldak

Cumhuriyetin ilk vilayeti olan Zonguldak kent merkezine bu görüntü yakışmıyor. Bu ay sonu başlayacak olan projeyi vatandaşlar çok istiyor.

Türkiye Gündemi

Gülpınar köyü sakinleri Çömlekçi deresini geçmek için kendi imkanlarıyla yaptıkları ahşap köprülerin bugüne kadar hep sel sularına dayanmayarak yıkıldığını belirterek...

Türkiye Gündemi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı hidroelektrik santral (HES), liman, otoyol ve köprülerin özelleştirme kapsamında bulunduğunu söyledi.

Zonguldak

Zonguldak’ta Fevkani köprüsünde yıkım çalışmalarında ekipler tüm hızıyla devam ediyor.

Zonguldak

Fevkani Köprünün kurtarılması çabaları bireysel hak aramalarla da sürdürülüyor

Türkiye Gündemi

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ocak 2024'e ertelendi

Türkiye Gündemi

Köprü ve otoyol ücretlerine 25 Ekim itibariyle geçerli olacak şekilde zam yapıldı. Yeni tarifeye göre, Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve...

Zonguldak

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü altında iş makinesi yüklü tır köprüye takıldı. Geri manevra yapan tır sürücüsü başka bir araca çarptı.

Türkiye Gündemi

Köprü ve otoyollara da zam gelecek, zammın en az yüzde 50 olması bekleniyor

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, olası İstanbul depremine yönelik, Zonguldak-İstanbul arası deniz köprüsünün kurulduğunu açıkladı.