Zonguldak kent merkezinde yıllardır yapılmayı bekleyen Lavuar Alanı Bu ay sonunda yapımına başlanıyor. Hayata geçecek proje için vatandaşlar belediye başkanı Selim Alan'a teşekkür ediyor.

Bu görüntünün bu şehire yakışmadığını ifade eden Yüksel Çora, "Buranın bu ay sonu başlayacağını öğrendik. Bu çok güzel gelişme burası yıllardır viran bir alan. Bu görüntü bu şehre yakışmıyor. Burası cumhuriyetin ilk vilayeti bu şehir daha yaşanılır bir yer olabilir. Umarım daha güzel projeler olur. Buranın projesi için belediye başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür ediyorum" dedi.

KÖPRÜNÜN KALKMASI ŞEHİR İÇİN COK İYİ

ZBEÜ Rektörü, İş Birliği Toplantısı’nda sanayicilerle buluştu ZBEÜ Rektörü, İş Birliği Toplantısı’nda sanayicilerle buluştu

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın seçime kısa süre kala köprüyü yıkması şehir için milat olduğunu söyleyen Çora, "Ekim ayında başlayan köprü yıkımı Zonguldak için iyi oldu. Bence kötü bir görüntü oluşturuyordu. Şimdi ise şehir nefes alacak. Belediye başkanını tebrik ediyorum. Köprünün kalkması bu şehir için milattır" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-06-at-15.35.30

Editör: Murat Barutçu