Kırşehir Haberleri

Kırşehir haberleri ve güncel Kırşehir gelişmeleri, Kırşehir ile ilgili tüm video, Kırşehir fotoğrafları ve Kırşehir haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Telefonda tartıştığı kişiyle konuşmak için Kayseri'den Kırşehir'e giden şahıs, husumetlisi sandığı kişiyi tüfekle vurup kaçtı.

Türkiye Gündemi

Akli dengesi yerinde olmayan şahıs, imamın otomobilini üzerine benzin dökerek yaktı. Çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Türkiye Gündemi

Boş arazide yayılan kötü kokudan rahatsız olan vatandaşların ihbarıyla araştırma yapan ekipler, bebek cesediyle karşılaştı.

Türkiye Gündemi

Kırşehir’de yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az süre kala öğrenciler ve velilerin kırtasiye heyecanı da başladı.

Türkiye Gündemi

Kına gecesinde kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalar, geline isabet etti.

Türkiye Gündemi

Kırşehir'de sıcak hava nedeniyle bunalan bir vatandaş, bulduğu çözümle şehirde fenomen oldu.

Türkiye Gündemi

Kırşehir’de; Neşet Ertaş Olimpik Dağ Bisikleti Yarışı 120’den fazla sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Gündemi

Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yaşanan olayda, Ankara'dan tatil için gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Berkant Yumuşak, denizde boğulma...

Türkiye Gündemi

Ülke genelinde etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle birçok şehirde sel meydana gelirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 il için yeni...

Genel

Kırşehir’de 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri içinde düzenlenen programla şehirde ikamet eden depremzede vatandaşlara yöresel ikram edilerek tanıtıldı.

Türkiye Gündemi

Kırşehir'de, evine gittiği arkadaşını defalarca bıçaklayıp öldüren katil zanlısı, polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yakalandı.

Spor

Meslek kariyerinde Zonguldak'ta ilk, 2.Ligde ikinci maç görevi olacak