Ankara’dan tatile gelen genç denizde kabusu yaşadı! Ankara’dan tatile gelen genç denizde kabusu yaşadı!

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yaşanan olayda, Ankara'dan tatil için gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Berkant Yumuşak, denizde boğulma tehlikesi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Berkant Yumuşak'ın Arkadaşlarıyla Tatil Eğlencesi Karanlık Bir Sonla Bitti

Berkant Yumuşak, Ankara'dan arkadaşları ile birlikte Samsun'a tatile gelerek serinlemek amacıyla Karadeniz'e girdi. Ancak yüzme bilmediği ve Konya'da mimarlık bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Yumuşak, denizde bir anda zor duruma düştü. Denize giren arkadaşı Abdullah Çok'un yardım çığlıkları, olayın vahametini gösteriyordu. Arkadaşının yardımına koşan Çok, boğulma tehlikesi geçiren Yumuşak'ı kurtaramayarak onu kaybetti.

Kurtarma Çabalarına Rağmen Kurtarılamadı

Yardım istemeleri üzerine sahil güvenlik ve deniz polisi dalgıçları olay yerine gelerek Berkant Yumuşak'ı denizden çıkardı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç üniversite öğrencisi kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Samsun'da Denizde Boğulanların Sayısı Artıyor

İhmal 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu İhmal 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu

Berkant Yumuşak'ın ölümü, Samsun'da bu yaz denizde boğulanların sayısını 17'ye çıkardı. Berkant Yumuşak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Kırşehir'e götürülmek üzere yola çıkarıldı. İHA

15 yaşındaki genç kız 9. Kattan atladı! 15 yaşındaki genç kız 9. Kattan atladı!

Silahla oyun oynarken arkadaşını öldürdü Silahla oyun oynarken arkadaşını öldürdü

Alaplı’da işçilere zam sevinci! Alaplı’da işçilere zam sevinci!

AW011823_03

AW011823_02

AW011823_01

Editör: Virda Şahin