Elazığ haberleri Haberleri

Elazığ haberleri haberleri ve güncel Elazığ haberleri gelişmeleri, Elazığ haberleri ile ilgili tüm video, Elazığ haberleri fotoğrafları ve Elazığ haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Keban Baraj Gölü’nde balık tutmaya giden vatandaş, suya düşen telefonu için dalgıç tuttu.

Türkiye Gündemi

Elazığ’ın Harput Mahallesi’nde kayalıklardan atlayan genç kadın ağır yaralandı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Türkiye Gündemi

Elazığ’da nişan atma olayı sonrası çıkan kavgada, kız babası boynuna ve bileğine aldığı bıçak darbeleri ile hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Elazığ'da yaşanan olayda, tartıştığı kişiyi silahla vurarak ardından araçla hastaneye getiren şüpheli ve beraberindekiler gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Elazığ'ın Maden ilçesinde meydana gelen olayda, serinlemek için çayda yüzen ve boğularak hayatını kaybeden genç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türkiye Gündemi

Elazığ'da, Sanayi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki bir çay ocağına yönelik silahlı saldırı sonucu 6 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Elazığ'da, Gazi Caddesi üzerinde ortaya çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı fakat hayatını kaybetti. Olaya karıştığı düşünülen...

Türkiye Gündemi

Elazığ’ın Palu ilçesinde bir atı aracın arkasına iple bağlayıp kilometrelerce koşturan şahsa 5 bin 505 lira para cezası uygulandı.

Türkiye Gündemi

Elazığ’da bir inşaatın 2. katına çıkarak intihara kalkışan genç kız, itfaiye amiri tarafından kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Elazığ’da 33 yıl önce Almanya’ya giden Sebahattin Yılmaz’ın ailesi o günden kendisinden bir daha haber alamadı.

Türkiye Gündemi

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde trafodan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında, 70 dönümlük ekili alan küle döndü.

Türkiye Gündemi

Elazığ'da dün gece meydana gelen tren kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki Ömer Eymen Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını...