Şampiyonada başarı elde etmişti, ağaca asılı halde bulundu Şampiyonada başarı elde etmişti, ağaca asılı halde bulundu

Tarihi eserlere merakı koleksiyoner yaptı Tarihi eserlere merakı koleksiyoner yaptı

Elazığ Haber - Elazığ'da dün gece meydana gelen tren kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki Ömer Eymen Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sağlık çalışanları, meslektaşlarını vefatının yıldönümünde unutmadı Sağlık çalışanları, meslektaşlarını vefatının yıldönümünde unutmadı

Olay, Sürsürü Mahallesi Şehit Polis Lami Karaağaç Sokak'ta gerçekleşti. 4 yaşındaki Ömer Eymen Kaya ve F.G. (36), tren yolundan karşıya geçmeye çalışırken Malatya'dan Elazığ istikametine seyreden bir trenin çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle çocuk trenin altında kalarak ağır yaralanırken, kadın ise kenara savruldu. Trenin makinisti çarpışmanın farkında olmadan ilerlemeye devam etti. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis yönlendirildi. Yaralı çocuk hemen bir araçla, kadın ise ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yapmak için güvenlik önlemleri aldı.

Saadet Gelecekte Saadet Gelecekte

Ancak maalesef, 4 yaşındaki Ömer Eymen Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İHA

Merdivenden düştü dediler! Ölüm sebebi otopside farklı çıktı! Merdivenden düştü dediler! Ölüm sebebi otopside farklı çıktı!

Editör: Virda Şahin