Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı gelişmeleri, Cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak’ta düzenlenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinge katılmak için ilçe ve beldelerden de binlerce vatandaş, yüzlerce araçla hareket etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta bugün saat: 14.00’te yapılacak Cumhurbaşkanı’nın mitingi ve AK Parti aday tanıtımı için yeni meydanda son hazırlıklar tamamlanıyor.

Zonguldak

Cumhurbaşkanının mitingi nedeniyle yarın saat 10.00 ile 17.00 arısında yolcular otobüsler tarafından ücretsiz taşınacak

Zonguldak

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti nedeniyle miting alanının orada bulunan balıkçılar bu akşam kaldırılıyor.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti öncesi kentte hummalı çalışma devam ediyor.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde alanda hazırlıklar başladı. 10 Şubat'ta Zonguldaklılara hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için ekipler çalışmalara başladı.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü Zonguldak’a geliyor. 3 gün önce açıklanan mitingin saati bugün belli oldu.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitingine tüm vatandaşları davet etti.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024’ü “Emekliler yılı” şeklinde duyurmasının ardından, milyonlarca vatandaşta seyyanen zam beklentisi oluştu.

Türkiye Gündemi

Hükümet emekli vatandaşın oyunu alabilmek için aylıklara seyyanen zam yapmayı planlıyor.

Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) aday tanıtım toplantısı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Ömer Selim Alan’ın adaylığı resmen duyuruldu.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli için açıkladığı yüzde 42.50 zammına tepki yağıyor.