Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü "emekliler yılı" ilan etmesiyle birlikte milyonlarca kişide zam beklentisi oluştu. Ankara'da kulisler yeniden aktif hale geldi. Sandık öncesi emeklilere zam müjdesi verilmesi bekleniyor. Ayrıca emekli bayram ikramiyelerinde artış olabileceği konuşuluyor.
SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapıldıktan sonra en son olarak zam ve ikramiye düzenlemesi gündeme geldi. Ankara kulislerinden sızan bilgiler heyecan yarattı. Emeklilerin talebi, en düşük emekli maaşının açlık sınırının üzerine çıkması ve asgari ücret seviyesine yaklaşmasıydı. Ocak ayında bu talep karşılık bulmamış olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü "emekli yılı" ilan etmesi, başka düzenlemelerin işareti olarak yorumlandı.
Seçimlere 20 gün kala işaret edilen tarih 10 Mart'tı, yani 31 Mart yerel seçimlerinden 20 gün önceydi. Erdoğan'ın sandık öncesi milyonlara yeni müjdeler vermesi bekleniyor. Seyyanen zamda konuşulan miktar ise 4 bin lira!
Emekli bayram ikramiyesi için de artış beklentisi var. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi 2.000 lira olarak ödenen emekli bayram ikramiyesi tutarı 3.000 liraya yükseltilebilir.
Bir diğer ihtimal de Cumhuriyet bayramı ikramiyesinde olduğu gibi tutarın 5.000 liraya yükseltilmesi. Şimdi milyonlar, yeni düzenlemeler için bir kez daha gün saymaya başladı. Haber Merkezi

Cinsel ilişki vaadiyle gittikleri evde şok yaşadılar Cinsel ilişki vaadiyle gittikleri evde şok yaşadılar

Kanlı infaz! Genç kadının evinin önünde öldürüldü Kanlı infaz! Genç kadının evinin önünde öldürüldü

Seyir halindeki otomobilden çocuk yola düştü! Seyir halindeki otomobilden çocuk yola düştü!

Çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde öldürüldü Çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde öldürüldü

Dünyaya getirdiği bebeğini arsaya gömdü Dünyaya getirdiği bebeğini arsaya gömdü

Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi

Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda

Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü

Kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını silahla öldürdü Kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını silahla öldürdü

Belediyede ahlak dışı olay! Yıkmama karşılığında seks teklifi! Belediyede ahlak dışı olay! Yıkmama karşılığında seks teklifi!

Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı! Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı!

Kiracının yaptığı ilaçlama ev sahibinin oğlunu öldürdü Kiracının yaptığı ilaçlama ev sahibinin oğlunu öldürdü

Editör: Muhammet