Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Çiftçinin üretimde kullandığı malları haczedilemez

Türkiye Gündemi

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kahverengi kokarca böceğine karşı üreticileri uyardı.

Zonguldak

Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük, “Çiftçinin durumu kötü diyorlar. Gidin Van’a bakın bana bir tane durumu kötü olan çiftçi gösterin.” dedi.

Türkiye Gündemi

Edirne’nin Karaağaç bölgesinde hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için ekilen silajlık mısır, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalar nedeniyle verimi olumsuz...

Türkiye Gündemi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde akşam saatlerinde üzüm bağına ızgara çekmek için giden çiftçi yakınları tarafından traktörün üstünde ölü olarak bulundu.

Türkiye Gündemi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir çiftçi traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Kayseri Şeker sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine 195 milyon 634 bin TL tutarında "2. Sulama Avansı" ödemesi yaptı.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bireysel Sulama Sistemleri Destekleme Projesi kapsamında 207 çiftçiye 10 milyon TL hibe desteği sağlamaya hazırlanıyor.

Türkiye Gündemi

Eskişehir'in Çifteler ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde çiftçilik yapan Semih Aksu, aşırı sıcaklardan bunalan çocuklar için ilginç bir serinleme yöntemi buldu.

Genel

Bursa'da havaların ısınmasıyla birlikte tarlalarda dev yılanlar görülmeye başlandı. İznik ilçesinde bir çiftçi devasa yılanı eliyle yakalayıp bidona koymayı başardı...

Kültür Sanat

Mersin Erdemli'de 49 yaşındaki çiftçi Mustafa Ercan, çocukluğundan bu yana atık malzemelerden çeşit çeşit oyuncaklar yapıyor.

Türkiye Gündemi

Düzce'de çiftçilere kolaylık sağlayacak dron teknolojisi İl Özel İdaresi tarafından kente kazandırıldı.