Belediye personeli Haberleri

Belediye personeli haberleri ve güncel Belediye personeli gelişmeleri, Belediye personeli ile ilgili tüm video, Belediye personeli fotoğrafları ve Belediye personeli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Belediyesi personeli Çağatay Köksal’ın kızı Mihra Köksal’a belediye personeli tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Türkiye Gündemi

Aydın’da yayın yapan yerel bir haber sitesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin aracını özel işlerinde ve yaşantısında kullandığı ileri sürülerek belediye aracı...

Türkiye Gündemi

Samsun'da sokakları süpüren temizlik işçisi silahlı saldırıda yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinasyon Başkanlığı’nda görevli personeli evinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Türkiye Gündemi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Hakan Çatak için Bodrum'da cenaze töreni düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Çanakkale Yat Limanı'nda oksijen tüpü dolumu esnasında yaşanan patlama sonrasında ağır yaralanan belediye personeli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Efeler ilçesinde evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Efeler Belediyesi personeli Mustafa Bulut hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 48 yaşındaki belediye personeli, iş yerinde mesai arkadaşları tarafından ölü bulundu.