Cami tuvaletinde genç ölü bulundu! Cami tuvaletinde genç ölü bulundu!

Antalya Haber - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinasyon Başkanlığı’nda görevli personeli evinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli olan Mustafa Karataş, evinde pompalı tüfekle vurulmuş bir şekilde ölü olarak bulundu. Yetkililer, olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, sabah saatlerinde Çobanlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Gazipaşa’nın Çakmak Mahallesi’nden olan ve ailesiyle birlikte Çobanlar Mahallesi’nde ikamet eden 49 yaşındaki Mustafa Karataş, göğsünden pompalı tüfekle vurulmuş bir halde ölü olarak bulundu. Aile fertleri tarafından yerde kanlar içinde bulunan Karataş’ın durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk değerlendirmede Mustafa Karataş’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karataş’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı gözetiminde cenaze aracına yerleştirilerek Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ardından otopsi işlemi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Karataş’ın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinasyon Başkanlığı’nda çalıştığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor. İHA

Minik kalpten, duygulandıran hediye! Minik kalpten, duygulandıran hediye!

Eve dönmeyen şahıs, fındık bahçesinde ölü bulundu! Eve dönmeyen şahıs, fındık bahçesinde ölü bulundu!

Editör: Virda Şahin