Zam pompalıyor! Zam pompalıyor!

Muğla Haber - Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Hakan Çatak için Bodrum'da cenaze töreni düzenlendi.

Kaza, 25 Temmuz tarihinde Yokuşbaşı mevkisinde meydana gelmişti. Motosikletiyle seyir halinde olan 46 yaşındaki Hakan Çatak, tek taraflı bir trafik kazası geçirerek ağır yaralanmıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Çatak, daha sonra tedavi için özel bir hastaneye sevk edilmişti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Çatak'ın hayatı kurtarılamadı.

 

Acil kan aranıyor! Acil kan aranıyor!

Dereköy Mahallesi'nde yaşayan ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Hakan Çatak'ın ani vefatı, ailesi ve yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Çatak'ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Bodrum'a getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Dualar eşliğinde yapılan törenin ardından Hakan Çatak, toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Kazayla ilgili olarak da soruşturma sürüyor. İHA

Otomobile çarpan motosiklette, 2 genç can verdi! Otomobile çarpan motosiklette, 2 genç can verdi!

Fındık fabrikasında yangın çıktı! Fındık fabrikasında yangın çıktı!

Kılıçdaroğlu Bahçeli’yi yanıtladı: “Sen bize değil vatandaşa sahip çık” Kılıçdaroğlu Bahçeli’yi yanıtladı: “Sen bize değil vatandaşa sahip çık”

AW944475_02

AW944475_01

Editör: Virda Şahin