Vali halkı dinledi! Vali halkı dinledi!

Karabük Haber – Karabük'ün Yenice ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Yaban domuzu, yiyecek arayışında olduğu bir evin bahçe kapısını kırarak içeri girdi. Ev sahipleri Rahime Elieyioğlu ve ailesi, bahçe kapısının kırılmış olduğunu fark edince güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Şaşkınlıkla izledikleri görüntülerde, kapıyı kıranın yaban domuzu olduğunu gören aile, büyük şaşkınlık yaşadı. Uzun süre kapıyı kırmak için mücadele eden domuz, içeride yiyecek arayışına girişti.

Ancak bahçede aradığı yiyeceği bulamayan domuz, bir süre sonra kapıdan çıkarak gözden kayboldu. Bu ilginç olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve ev sahiplerini oldukça şaşırttı. Yaban domuzunun evin bahçesine nasıl girdiği ve daha önce böyle bir durumla karşılaşıp karşılaşmadığı merak ediliyor. İHA

Muharrem Ayı Aşure Ayı Muharrem Ayı Aşure Ayı

ŞOK’tan şok uygulama kazanacaksınız! ŞOK’tan şok uygulama kazanacaksınız!

İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum” İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum”

Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum” Zonguldak Milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na: “Hakkımı helal etmiyorum”

Editör: Virda Şahin