Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Nihat Oruç, Zonguldak ve Bartın illerinde tamamladıkları toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi verdi.

Oruç, Bartın’ın Ulus ve Abdipaşa Belediyeleri, Zonguldak’ta ise Saltukova, Elvanpazarcık ve Beycuma Belediyeleriyle toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını Kilimli ve Nebioğlu Belediyeleriyle ise toplu iş görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Nihat Oruç, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Belediyelerimizle toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz devam ediyor. Son olarak Bartın’ın Ulus Belediyesiyle yaptığımız toplu iş sözleşmesi işçilerin mutlu olduğu bir şekilde sonuçlandı. Ulus Belediyemizde kademeli bir artış sağladık. Abdipaşa Belediyesiyle toplu iş sözleşmesi imzaladık. Zonguldak’ta ise Saltukova Belediyesi, Elvanpazarcık Belediyesi ve Beycuma Belediyeleriyle de toplu iş sözleşmesi imzaladık. Şuanda Kilimli ve Nebioğlu Belediyelerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. İşçilerin mutlu olduğu, işçilerin hakkının yenmediği ve işçilerimizin aileleriyle birlikte geçimlerini sağlayacak bir toplu iş sözleşmeleri yaptık. Her iki tarafta mutlu oldu. Toplu iş sözleşmelerimiz belediyelerimize, işçilerimize ve sendikamıza hayırlı olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi