Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse’yi ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse’yiil başkanlığı binasında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi ve milliyetçi kadrolar olarak bizler çok büyük bir aileyiz diyen Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, ziyarette yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

ÖREN: “MAKAM VE MEVKİLERİ PAYLAŞAN NOKTADA HİÇ OLMADIK”

“Beslendiğimiz kaynak Milliyetçi Hareket Partisinin kaynağı ile aynıdır. Temellerini Türk İslam ülküsünden alır. Temellerini Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeye bahşettiği devrimlerinden alır. Milliyetçilikten, halkçılıktan alır. Türklük gurur ve şuurundan alır. Onun için burası bizim evimizdir. Bu doğrultuda kongresini tamamlamış olan MHP İl Başkanı ve değerli yönetimini tebrik ediyorum. Türk milletine hizmet anlamında Türk milliyetçiliğine, vatanseverliğine hizmet anlamında yönetime hayırlı hizmetler diliyorum. Her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ve milliyetçi kadrolar olarak bizler çok büyük bir aileyiz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor.Bu yararlı dernekler her zaman olduğu gibi taşın altına elini sokmuştur. Önce milletim, vatanım diyerek bir takım siyasi sıkıntıları göze alarak özellikle terör ve baka noktasında elini taşın altına koymuş olan Milliyetçi Hareket Partisinin değerli yöneticileriyle beraber aynı yolda yürümek bizi mutlu ediyor. Türkiye Kamu-Sen bu mücadelenin tam ortasındadır. Kenarında, kıyısında hiç olmamıştır. Herkesin koşa koşa sendika değiştirdiği yerde biz bu davaya bayrak açarak mevki ve makamsız bu davaya gönül vermiş insanlarız. Buraya gelip te sıkıntı çekmeyen bir kişi yoktur. Bu nedenle Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen değerlendirilirken bir takım kulaktan dolma bilgilerle değil kaynağından öğrenilerek değerlendirilmesini talep ederim. Şükürler olsun bu çizgide utanacak hiçbir şeyimiz yok övündüğümüz çok şey var. Zenginliğimiz kalbimiz ve davamızdır. Makam ve mevkileri paylaşan noktada hiç olmadık. Her zaman bu devletin yükünü, milli noktada bütün cefasını çekmeye Türk Eğitim-Sen olarak hazırız. Biz hep birlikte demir yumruk gibiyiz. Allah’ın izniyle yetkiyi de alacağız. Türk-Sağlık-Sen BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yetkiyi aldı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

DEMİRKÖSE: “TÜRK EĞİTİM-SEN BAŞIMIZIN TACI”

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, ise şunları söyledi:

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır” demiştir. Bizde onun yolunda, izinde devam ediyoruz. Bununla birlikte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesine bağlı kalarak, cumhur ittifakına bağlı kalarak, Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen camiasının üyelerinin hepsinin sorunlarını yapıcı, onarıcı, yol gösterici bir siyaset anlayışıyla çözme gayretindeyiz. Türk Eğitim-Sen bizim başımızın tacı. Bu güne kadar bir takım sıkıntılar tabi ki olmuştur. Bunda hepimizin payı da olabilir ama biz şimdi önümüze bakacağız. Hiç bir şey eskisi gibi değil. Biz bu süreçte birçok şeyi çözdük, çözmeye çalıştık. Ben içimizdeki bazı sıkıntıları bir iletişim sıkıntısı olarak gördüm bu sıkıntıları başkanımızla istişare ederek çözmeye çalıştık. Gerek mülki amirlikte, gerek bakanlıkta gerekse farklı yerlerde sorunları her türlü çözüyoruz. Cumhur ittifakı ortağı olarak yapıcı, onarıcı, yol gösterici bir siyaset anlayışıyla çözemeyeceğimiz hiç bir şey yok. Çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisinin ülkücü kadrolarının, camiasının gücü ve kudretinin farkındayız. Her kesin de farkında olmasını istiyoruz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorlukların üstesinden geliriz. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemde de Türkiye’nin bekasının teminatı Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu saatten sonra biz devamlı bir araya geleceğiz ve bir birimizden haberdar olacak şekilde sorunların üstesinden geleceğiz.” Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi