Zonguldak’ın Devrek İlçe TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu yaptığı açıklamada, “Vakıfbank’tan ‘İmalat-İhracat ve İthal amaçlı ürün üretmek amacıyla yatırım yapacak olan firmalara yönelik kredi paketi açıklandı” dedi.

Vakıfbank Devrek Şube Müdürü Özkan Altıntaş Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vakıflar Bankasının yeni desteği olan -Çıpa Kredisi- konusunda Devrek TSO başkanı Haldun Hacıkulaoğlu’na genel bilgiler verdi.

ODA ÜYELERİMİZE YENİ BİR KREDİ PAKETİ

Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ”Vakıf Bank, imalat, ihracat ve ithal ikame amaçlı ürün üretmek amacıyla yatırım yapacak olan firmalar başta olmak üzere stratejik öneme sahip sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik yeni bir kredi paketi oluşturdu. Sektörde bir ilk olarak, ‘TCMB politika faiz oranına endeksli’ şekilde kullandırılacak ‘Çıpa Kredisi’ faiz oranı, TCMB politika faiz oranına bağlı olarak aşağı yönlü değişecek. Ayrıca kredi vadesi boyunca yukarı yönlü bir faiz artışı da yapılmayacak” dedi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi