Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve sendikaya bağlı şube başkanları Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret etti.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, sendikaya bağlı şube başkanları ve üyeleri Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u makamında ziyaret ederek 8 Şubat’ta gerçekleştirdikleri kongrelerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

AŞKAR: “USTALIK DÖNEMİNDE BEKLENTİLERİMİZ DAHA FAZLA OLACAK”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar: “Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği olarak geçtiğimiz hafta içerisinde kongresini gerçekleştirerek yeniden Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına seçilen Zeki Tosun ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz. Üçüncü dönem ve artık bu çıraklık, kalfalık döneminden sonra ustalık dönemi oldu. Ustalık dönemi olduğu için bizim Zonguldak adına beklentilerimizin daha fazla olacağı bir dönem olacak. Bakıldığında Zonguldak son yıllarda özellikle tüneler ve yollar noktasında atılım içerisinde. Bu noktada siyasi iradeye teşekkür ediyoruz. Ancak bunlar geç kalan yatırımlar şimdiye kadar bunların çoktan tamamlanmış olması gerekiyordu. Genel sorunlar bazında baktığımızda özellikle Türkiye’de açıklanan enflasyonla gerçekleşen enflasyon arasında memurlar ve kamu çalışanları adına ciddi sıkıntıların olması genel sorunlar bazında çok konuşulacak sorunlar. Başkanımızın ustalık döneminde Zonguldak’ın sorunlarının çözümü adına daha aktif rol alacağına inanıyoruz. Bu kapsamda Memur-Sen olarak Zonguldak adına atılacak her hayırlı adımda kendi yanında olacağımızı ancak Zonguldak adına eleştirmemiz gereken her yerde de eleştiriden geri durmayacağımızı da bilmesini istiyorum” dedi.

TOSUN: “ZONGULDAK BU DÖNEM ŞANS YAKALADI GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen heyetine teşekkür ederek şunları söyledi: “Başkanıma güzel söylemlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz partimizin kurulduğu günden ve görev yaptığımız üçüncü dönem olmak üzere Memur-Sen İl Temsilciliğimizle her zaman istişarelerde bulunuyoruz. Buradaki ortak gayemiz Zonguldak’ın daha güzel bir şehir olması, daha yaşana bilir bir kent olması noktasında hem onların fikirlerinden faydalanıyoruz hem de tenkit ettiği konularda da gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığını üçüncü dönem yapan bir kişi olarak 2023’e kadar milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla beraber Zonguldak’ımız için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Zonguldak bu dönem bir şans yakalamıştır inşallah güzel çalışmalar yapacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi