Kilimlinin değişim içerisinde olduğunu belirten Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, ekibi ve Kilimli halkıyla beraber ilçenin artık huzur ve hizmet kenti olduğuna inandıklarını söyledi.

Zonguldak-Kilimli arasındaki sahil yolunun açılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Altun, “Bu yatırım Zonguldak’ımız ve Kilimlimiz için hem çok önemli bir proje hem de yapılışı ve tekniği açısından çok özel bir proje” dedi.

İlçemize gelen vatandaşlarımızın memnun olduklarını görmek bizi çok mutlu etti diyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, açıklamasına şöyle devam etti:

CUMHURBAŞKANIMIZI İLÇEMİZE BEKLİYORUZ

“Zonguldak’ımızın ve ilçemizin hasretle beklediği yol 5 Şubat günü büyük bir katılım ve coşkuyla Ak Parti Genel Başkan yardımcımız Sayın Binali Yıldırım beyin katılımlarıyla, sayın cumhurbaşkanımızın ise telekonferans ile katılmasıyla resmi törenle açıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçemize gelecek olması bizim için çok önemli ve gurur vericiydi ancak sağlık problemleri nedeniyle katılamadı. Hiçbir şey sayın cumhurbaşkanımızın sağlığından önemli değil. İnşallah önümüzdeki dönemlerde sayın cumhurbaşkanımızı ilçemize bekleyeceğiz.

YOL MEDENİYETTİR

İlçemiz için çok önemli olan yolun açılması çok sevindirici. Yol medeniyettir ve yolu kullanan vatandaşlarımızda bu yolun ne kadar büyük bir yatırım ve gerekli olduğunu görmüş oldular. Bu yatırım Zonguldak’ımız ve Kilimlimiz için hem çok önemli bir proje hem de yapılışı ve tekniği açısından çok özel bir proje. Bu önemli proje asla küçümsenemez. Kavşakları, köprüleri, tünelleri, viyadüğü, akıllı kavşağı ile beraber gerçekten göz ardı edilemeyecek bir proje gerçekleşti. İlçemizin gelişmesi ve geleceği için, ilçemize gelecek vatandaşlarımızın daha kolay ilçemize ulaşabilmesi için muhteşem bir proje. Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

FİLYOS BÖLGEMİZİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN PROJESİ

Kilimli ilçemizden Çatalağzı ve Muslu beldelerimize ulaşacak ikinci etap projemizde başladı. Bu projenin de hızlı bir şekilde tamamlanmasını umuyoruz. Çünkü büyük projeye baktığımızda Filyos Projesine ulaşabilmek çok önemli. Filyos Projesi sadece ilimizin, bölgemizin değil Türkiye’nin projesi. Filyos’ta yapılacak yatırımlar inşallah Türkiye’nin gelişmesine yön verecek. O nedenle bölgeye karayoluyla ulaşabilmek çok önemli. Kilimli-Muslu arasının ihalesi yapılıp çalışmalar başlamıştı Muslu’dan başlayıp Filyos’a ulaşacak projede ihale edilmişti 30 Aralık itibariyle yetkili firma çalışmaya başladı. İnşallah çok hızlı bir şekilde Zonguldak’ımızın, Kilimlimizin ve diğer illerimizin Filyos’a ulaşması noktasında çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanacak.

KİLİMLİ HUZUR VE HİZMET KENTİ OLDU

İlçemizin büyümesi ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde vakit geçirebilmesi anlamında Kilimli Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. İlçemize dışarıdan gelecek olan vatandaşlarımızın ilçemizin güzelliklerini görmesi açısından çalışmalarımız devam ediyor. Yolun açılmasıyla beraber birçok vatandaşımız yolun güzelliğini görelim, Kilimli ilçemizin değişimine şahit olalım diye geldiler. İlçemize gelen vatandaşlarımızın memnun olduklarını görmek bizi çok mutlu etti. Kilimli’nin kabuğunun değiştiğini hissetmeleri ve beyan etmeleri bizlere gurur verdi. İnşallah ilçemizin makus talihi bu anlamda değişecek hem de ilçemizin yaşanabilir bir kent hüviyetine hızla kavuştuğunu göstermek bizim en büyük çalışma inancımız olacaktır. İlçemiz artık olumlu yönde değişim içerisinde. Ben hem ekibim hem de vatandaşlarımızla beraber ilçemizin artık huzur ve hizmet kenti olduğuna inanıyoruz. Bunun içinde gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi