Karaman Belediyesi öncülüğünde ilk etapta toplanan ihtiyaç maddeleri araçlarla yola çıkarılırken, ardından da afetzedelerin kış şartlarında ısınma ihtiyaçlarını karşılamak için de yakacak yardımı için kolları sıvadılar.

Günlerdir Karaman halkı tarafından belediyeye veya muhtarlıklara teslim edilen yakacak odun, buradaki yine gönüllüler tarafından kullanıma hazır hale getirilip, çuvallanıyor. Ardından da büyük kamyonlarla yine bölgeye gönderiliyor.

Karaman Belediyesi sosyal medyadan sürekli çağrı yaparak, afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında devamlılığı sağlanıyor.

Belediye Başkanı Servet Üstün yine yaptığı çağrıda şunları söyledi;

“Yakacak yardımlarımız Adıyaman’a yola çıktı, toplamaya devam ediyoruz. Gönüllü yardımsever vatandaşlarımız sayesinde depremzede yakacak odun yardımlarını bölgeye ulaştırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız yüksek ilgi ve alaka gösterdi hala da yardımları sürüyor. Beldemiz halkıyla birlikte, elimizden gelen, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.

Bu zor zamanlarda birlik olma vakti, bugün onlara yarın bizlere. Şimdiden yardımda bulunan herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Handan Alataş)

Editör: Murat Barutçu