İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu’nda İl Başkanlığına seçilen Erdal Gülay, İl Başkanı Yavuz Erkmen’den görevi devraldı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı'nda yapılan devir teslim törenine İyi Parti bir önceki dönem Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

ERKMEN: “BİZİM TEK ARZUMUZ VAR O DA İKTİDAR OLMAK”

Tören Erkmen ve Gülay’ın birbirlerine çiçek takdim etmesiyle başladı ardından bir konuşma yapan İyi Parti bir önceki dönem Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, şunları söyledi: “Geçtiğimiz Pazar günü çok güzel bir seçim gerçekleştirdik. Kongremize katılan her kese ve yarışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü 630 delegenin 530’u genel kurulumuza katıldı. Bu bize İyi Partinin iktidara yürüdüğünü gösteriyor. Başkanımız olarak seçilen Erdal Gülay kardeşime ve onla birlikte tüm yönetim kurulu üyesi ile disiplin kurulundaki arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bizim için artık kongre geride kalmıştır ve bizim için şuanda yeni bir süreç başlamaktadır. O süreçte seçime hazırlık sürecidir. Hepimizin amacı aynıdır çünkü biz bu iktidarın değişmesini istiyoruz. İyilerin iktidar olmasını ve liderimiz Sayın Meral Akşener’in başbakan olarak Türkiye’yi yönetmesini istiyoruz. Bizim tek arzumuz var o da iktidar olmak.”

ÖZTÜRK: “ZONGULDAK’TA Kİ TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk: “Hizmet etmeye çalışıyoruz. İyi Partinin bayrağını yukarlara doğru taşımaya çalışıyoruz. Tabi bu yeterlimi değil. İnşallah bir dahaki süreçte Zonguldak’ta en az 2 milletvekili çıkarırız. Bu amaçla ev ev, köy köy, mahalle mahalle dolaşacağız. Sadece benim belediye başkanı olmam bir şey ifade etmez biz Türkiye için buradayız. İnşallah Türkiye’yi de kurtaracağız bu halkımızın, partililerimizin desteği ile olacak. Hangi arkadaşımız milletvekili adayı olursa olsun onunla birlikte ev ev, köy köy dolaşacağım. Gökçebey halkı bana oy verdi şuanda muhalefet belediyesinde çalışıyorum ama arkamda bir milletvekili bir güç olmayınca çok engelleme yapıyorlar, çok sıkıntılar çekiyorum. Ama her şeye rağmen Zonguldak’ta bizim kadar çalışan bir belediye yoktur. İnşallah bir dahaki seçimde ben iktidar partisi belediye başkanı olursam Türkiye’nin en büyük ilçesini Gökçebey yapacağım. Ayrıca Zonguldak’ta ki tüm belediyelere de talibiz” dedi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay ise, kongrede kendilerine yetkiyi veren tüm partililere teşekkür ederek hedeflerinin iktidar olmak olduğunu söyledi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi